Basaksehir pregazio Galatasaray, Tudor kaže da su igrači izgledali kao da igraju protiv Barcelone

Utorak, 11. travnja 2017. 00:11 Napisao/la  SC

Utakmica 27. kola: Basaksehir - Galatasaray 4:0


Basaksehir je uvjerljivo pobijedio (4:0)  Galatasaray u 27. kolu turskog prvenstva. Adebayor je ostvario hat-trick, četvrti pogodak postigao je Pektemek.

Igor Tudor, trener Galatasaraya, nije krio razočaranje:

- Odlučili smo se za sličnu taktiku kao u prethodnim utakmicama, ali izvedba je bila potpuno drugačija. Bili smo užasni. Teško je shvatiti zašto smo igrali ovako danas. Ne želim komentirati je li moj izbor početne jedanaestorke bio ispravan ili pogrešan. Momčad je igrala kao da smo igrali protiv Barcelone na Camp Nou, to je ono što sam ja vidio na terenu. Nismo uopće igrali presing i napravili smo hrpu pogrešnih dodavanja. Sada se moramo sabrati i raditi još jače. Za dva tjedna nas čeka bitna utakmica protiv Fenerbahčea, kazao je Tudor.

Basaksehir je na početku sezone u pretkolu Europske lige eliminirao Rijeku zbog boljeg gol-omjera u gostima (2:2, 0:0). Iduće možda se sretnu u pretkolu Lige prvaka.

Nakon 27. kola na ljestvici vodi Besiktas (61) ispred Basaksehira (56), Fenerbachea (50), Galatasaraya (49)...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.