Audi Cup: Mandžukić pogodio za Bayernovo finale, Manchester City pobijedio Milan 5:3

Srijeda, 31. srpnja 2013. 21:09 Napisao/la  SC

Rezultati: Bayern - Sao Paolo 2:0, Manchester City - Milan 5:3

Bayern i Manchester City igrat će u finalu Audi Cupa 2013 na Allianz Areni, u utakmici za treće mjesto sastaju se Milan i Sao Paolo.

Nogometaši Bayerna u drugoj utakmici tradicionalnog turnira pobijedili su brazilski Sao Paolo rezultatom 2:0. Mario Mandžukić bio je strijelac prvog pogotka u 55. minuti. Robben je ubacio „kontranogom“ zdesna, Mandžukić je na drugoj vratnici iz voleja zakucao loptu u mrežu. U 86. minuti mladi Weiser postigao je drugi pogodak nakon što je Shaqiri pogodio vratnicu. U 88. minuit Neuer je obranio kazneni udarac brazilskom vrataru Ceniju.

 

Mandžukić je u igru ušao u 46. minuti umjesto Pizarra i odigrao vrlo zapaženih 45 minuta. Hrvatski napadač djeluje vrlo smireno i samopouzdano unatoč brojnim medijskim spekulacijama o njegovoj sudbini od kada je došao Pep Guardiola

 

U prvoj utakmici Manchester City pobijedio je Milan rezultatom 5:3. Svih 8 pogodaka postignuto je u prvom poluvremenu, a u 36. minuti Manchester City vodio je čak 5:0 pogocima Da Silve (3), Richardsa (19), Kolarova (21) i Džeke (33, 36).

Kada je Milanu zaprijetio nečuveni debakl, pojavio se El Shaarawy, koji je dvama brzinskim pogocima  (37, 39) smanjio zaostatak. Petagna je u 43. minuti Milanov poraz učinio podnošljivim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.