Angel Di Maria: Otkada sam otišao iz Real Madrid, oni nisu ništa osvojili!

Petak, 13. studenog 2015. 20:53 Napisao/la  SC

Mislim da sam otišao u pravo vrijeme i na pravi način, kaže Di Maria


Angel di Maria otišao je iz Real Madrida na vrhuncu moći, kao jedan od najboljih bočni napaača na svijetu. Unatoč tome nitko nije plakao na rastanku, kada je 2014. godine otišao u Manchester United. U Manchesteru je počeo igrati sjajno da bi odjednom nestao, odlazak u PSG pokazao se dobrim potezom.

Di Maria je tek ovih dana otkrio da iz Madrida nije otišao tek tako:

- Nakon osvajanja Lige prvaka, planirao sam ostati u Realu još puno, puno godina, ali ovakve se stvari događaju u nogometu. Otkako sam otišao iz Reala, oni nisu osvojili ništa. U svakom slučaju, mislim da sam otišao u pravo vrijeme i na pravi način, kaže Di Maria.

Real Madrid je 2014. godine osvojio naslov Lige prvaka, titulu španjolskog prvaka, Kup kralja i europski Superkup. Otkada je Di Maria otišao, nije osvojio ništa više.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.