Andrej Kramarić na zimu odlazi iz Leicestera, Talijani pokazuju najveći interes

Ponedjeljak, 30. studenog 2015. 16:09 Napisao/la  SC

Talijanski novinari spominju dva zainteresirana kluba, Juventus i Milan. Prva spekulacija baš i nema logike, teško da Kramarić može igrati pokraj Mandžukića, Morate i Dybale

Andrej Kramarić nije više planovima Leicestera. Bivšeg napadača Rijeke engleski premierligaš kupio je za rekordnih 10 mil. eura prošle sezone u siječnu, kada se borio za ostanak. Kramarić je malo igrao u proljetnom dijelu sezone na kraju koje je Leicester ostao u Premierligi, a Rijeka zaradila dodatni milijun eura (klauzula 9+1).

Ove sezone Leicester je postao najugodnije iznenađenje, bori se za prvaka, a Kramarić je igrao još manje. Svega 12 minuta! U klupskoj konkurenciji nema šanse postati ni treći napadač, pa je jasno da mora što prije otići, po mogućnosti već u zimskom prijelaznom roku.

Prema pisanju talijanskih medija Kramarić je najbliži dolasku u Italiju. Talijanski novinari spominju dva zainteresirana kluba, Juventus i Milan. Prva spekulacija baš i nema logike, teško da Kramarić može igrati pokraj Mandžukića, Morate i Dybale.

Opcija Milan je realnija budući da je konkurencija u napadu nešto slabija (Bacca, Niang, Balotelli, Luiz Adriano), ali još uvijek dovoljno jaka da bi Kramarić mogao tek tako igrati.

Kramariću je klupa postala veliki problem, jer iduće ljeto neće vidjeti završnicu Europskog prvenstva u Francuskoj ako u nastavku sezone ne bude igrao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.