Andrea Agnelli priznao da najveći klubovi pokušavaju ustanoviti novo natjecanje

Utorak, 26. ožujka 2019. 20:16 Napisao/la  SC
 Andrea Agnelli
Andrea Agnelli

 

Predsjednik Europske klupske asocijacije (ECA) Andrea Agnelli potvrdio je da nekoliko europskih klubova u dogovoru s UEFA-om pokušava ustanoviti novo europsko klupsko natjecanje.

- Nalazimo se tek na početku procesa i moramo ima više vremena za analizu svih prijedloga, nije to samo pitanje da ili ne. Nova Liga prvaka u ovom je trenutku čista spekulacija. Real Madrid, Bayern München i Juventus žele igrati ovo natjecanje, ali ito žele i stotine drugih klubova. Razgovaramo i za nekoliko mjeseci ćemo vidjeti hoće li novo natjecanje biti otvoreno za sve. Proces će biti otvoren i transparentan, kao što je bio sastanak s UEFA-om. Rzgovori će trajati zmeđu dva i dvadeset mjeseci, razgovori će biti otvoreni za sve klubove, tražit ćemo fair sustav za sve, kazao je Angelli kojega ne smeta da je u sukobu interesa budući da su mu na prvom mjestu interesi Juventusa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.