ĆIRO BLAŽEVIĆ U SVOM STILU

Mamić je od Dinama napravio trgovačko društvo

Ponedjeljak, 09. rujna 2013. 12:58 Napisao/la  SC

Da se Mamić barem ranije rodio i otišao u Srbiju, ne bi ni bilo rata, kaže Ćiro

Ćiro Blažević omiljeni je gost srpskih medija, svaka se njegova nadahnuta izjava prenosi. Nakon utakmice protiv Srbije, Ćiro je na njemu svojestveni nači prokomentirao utakmicu i sve što se događalo oko utakmice. Posebno se Ćiro osvrnuo na njegova kuma Zdravka Mamića, koji se u Beogradu osjeća bolje nego u Zagrebu:

- Vole ga Srbi, hvala Bogu. Da se Mamić barem ranije rodio i otišao u Srbiju, ne bi ni bilo rata, rekao je Ćiro.

O utakmici Ćiro kaže:

- Nije bilo dobro. Ni uz najbolju volju ne mogu naći dobre strane igre hrvatske reprezentacije na toj utakmici. Jedina pozitivna stvar je bio Mateo Kovačić, koji je zalog mog optimizma da će Hrvatska biti ono što je nekad bila.

O Štimčevim vrbalnim ispadima Ćiro kaže:

- Sav sam se naježio od Štimčevih riječi, ne mogu protiv svog djeteta, ali... Štimac nije glup dečko. Vrlo brzo će shvatiti gdje je pogriješio i to više neće raditi. Upravo je Mamić u javnu upotrebu uveo nabijanje ljudi na neku stvar i je… majki. Mamić je razlog svom zlu. Uzeo je sve. Od Dinama je napravio trgovačko društvo, HNS je postao njegov pašaluk u kome dijeli funkcije i privilegije. Kada je takvo stanje u najjačem klubu i Savez, onda tu nema sreće jer narod sve to vidi i zna i onda s tribina dobijete reakciju kakvu imamo danas, kaže Ćiro.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.