TRENIRANJE AUTORITETA Zlatko Dalić uoči odlučujuće utakmice protiv Armenije osjetio potrebu javno propitivati jedino igru Joška Gvardiola

Utorak, 21. studenog 2023. 10:44 Napisao/la  Igor Vranić

Mladi Gvardiol blagoslovljen je beskrajnom darovitošću, predisponiran je za velike utakmice zato jer nema hrvatski mentalitet

Zlatko Dalić uoči odlučujuće utakmice protiv Armenije osjetio potrebu javno propitivati jedino igru Joška Gvardiola

Hrvatski mentalitet je toliko čudna biljka da medijski prostor ponekad zaraste u korov kojega je teško plijeviti.

Zlatko Dalić najavio je uoči odlučujuće utakmice protiv Armenije da neće bitno mijenjati sastav koji je počeo utakmicu protiv Latvije, u pripremi za odlučujuću utakmicu izbornik je javno osjetio potrebu propitivati jedino igru Joška Gvardiola na poziciji lijevog bočnog braniča.

Dalić nije baš zadovoljan kako je Gvardiol odigrao, pa je najavio eventualne promjene u zadnjoj liniji.

Zašto je jedino Gvardiola odlučio secirati pred mikrofonima nije jasno budući da je takvim analizama mjesto u svlačionici, Dalić je ostavio dojam da poljuljani autoritet izbornika treće reprezentacije na svijetu trenira na igraču najbolje klupske momčadi na svijetu.

Nema drugoga objašnjenja za javno propitivanje igre najskupljega braniča na svijetu svih vremena nakon trećerazredne utakmice protiv Latvije, reprezentacija koje bi se borila za ostanak u HNL-u.

Gvardiol svakih nekoliko dana igra utakmice na najvišem mogućem klupskom nivou na svijetu, vodi ga ponajbolji trener na svijetu koji bira riječi kada govori o hrvatskom braniču.

Naviknuo je Gvardiol na pritisak, njega u utakmici protiv Armenije neće poljuljati ničim izazvano javno kritiziranje samo zbog jednog razloga.

Mladi Gvardiol blagoslovljen je beskrajnom darovitošću, predisponiran je za velike utakmice zato jer nema hrvatski mentalitet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.