Zlatko Dalić: Primili smo gol iz situacije koju smo vježbali sedam dana

Nedjelja, 13. lipnja 2021. 18:29 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Hvatska je doživjela poraz (0:1) od Engleske u prvoj utakmici na Europskom prvenstvu:

Čestitam Englezima na pobjedi i našim igračima koji su dali sve od sebe, koliko su mogli u ovom trenutku. Bilo je teško vrijeme za igru. Znali smo da moramo izdržati početni pritisak domaćina i to smo uspjeli. Nakon toga smo uzeli kontrolu i vratili se u igru. Međutim, to nije bilo dovoljno, posebice prema naprijed. Tako je isto bilo i drugo poluvrijeme. Primili smo gol iz naše greške. Malo me ljuti što je gol primili iz situacije koju smo vježbali sedam dana. Radili smo na tome kako ne smijemo reagirati u fazi obrane, kako ne smijemo isprazniti taj dio obrane, jer u taj prostor upadaju Sterling, Foden i Keane. To smo napravili i dobili smo gol, kazao je Dalić i naglasio:

Nema mjestu pesimizmu, mi moramo ići dalje. Ispred nas su još dvije utakmice u kojima moramo ostvariti naš cilj, a to je proći grupnu fazu, zaključio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.