Zlatko Dalić: Dugo nismo bili ovako loši, puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji...

Četvrtak, 12. listopada 2023. 23:59 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Dugo nismo bili ovako loši, puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji...

Hrvatska reprezentacija doživjela je prvi poraz u kvalifikacijama, Turska je pobijedila (1:0) u Osijeku.

- Igrali smo loše, dugo nismo bili ovako loši. Bili smo nesigurni. Cijelo prvo poluvrijeme je bilo loše. Stajali smo široko, bili smo premalo agresivni. Puno smo griješili. U drugom poluvremenu smo se malo digli, ali to nije bilo dovoljno. Zaslužili smo ovaj poraz .Nismo imali dovoljno čvrstine u dodavanju, stajali smo preširoko. Loša igra, loša utakmica. Ne možemo nekoga isticati. Danas su svi bili loši,  puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji... Svi smo bili loši, svi, naglasio je Zlatko Dalić, koji je ovako prokomentirao Livakovićevu pogrešku:

- Dogodi se. No, on nas je spasio prije nego što je primio taj pogodak. Mi smo loše stajali na terenu, nismo bili pravi, a onda se na našu slabu predstavu nadovezala ta pogreška Livakovića, No, ponavljam, ranije nas je spasio, rekao je Dalić.

Slijedi utakmica protiv Walesa:

- Da, ali moramo priznati da je ovo danas bilo loše i to nas mora malo zabrinuti. Moramo se preispitati. U drugom poluvremenu smo doduše bili nešto bolji, ali tada je bilo kasno. Ponavljam, loša izvedba, dugo nismo bili ovako loši, zaključio je Dalić.