Zlatko Dalić: Dugo nismo bili ovako loši, puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji...

Četvrtak, 12. listopada 2023. 23:59 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Dugo nismo bili ovako loši, puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji...

Hrvatska reprezentacija doživjela je prvi poraz u kvalifikacijama, Turska je pobijedila (1:0) u Osijeku.

- Igrali smo loše, dugo nismo bili ovako loši. Bili smo nesigurni. Cijelo prvo poluvrijeme je bilo loše. Stajali smo široko, bili smo premalo agresivni. Puno smo griješili. U drugom poluvremenu smo se malo digli, ali to nije bilo dovoljno. Zaslužili smo ovaj poraz .Nismo imali dovoljno čvrstine u dodavanju, stajali smo preširoko. Loša igra, loša utakmica. Ne možemo nekoga isticati. Danas su svi bili loši,  puno smo griješili u veznoj liniji, u posljednjoj liniji... Svi smo bili loši, svi, naglasio je Zlatko Dalić, koji je ovako prokomentirao Livakovićevu pogrešku:

- Dogodi se. No, on nas je spasio prije nego što je primio taj pogodak. Mi smo loše stajali na terenu, nismo bili pravi, a onda se na našu slabu predstavu nadovezala ta pogreška Livakovića, No, ponavljam, ranije nas je spasio, rekao je Dalić.

Slijedi utakmica protiv Walesa:

- Da, ali moramo priznati da je ovo danas bilo loše i to nas mora malo zabrinuti. Moramo se preispitati. U drugom poluvremenu smo doduše bili nešto bolji, ali tada je bilo kasno. Ponavljam, loša izvedba, dugo nismo bili ovako loši, zaključio je Dalić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.