Andrej Kramarić: Ne mislim da će Luki Modriću ovo biti zadnje svjetsko prvenstvo

Četvrtak, 20. listopada 2022. 15:01 Napisao/la  SC

Bit će teže nego u Rusiji, ali mi to znamo. Moramo biti fokusirani i spremni za sve ono što nas čeka,  kaže najbolji igrač Rijeke otkada se igra HNL.

Andrej Kramarić: Ne mislim da će Luki Modriću ovo biti zadnje svjetsko prvenstvo

Andrej Kramarić u razgovoru za FIFA-u najavio je Svjetsko prvenstvo u Kataru, ovako je govorio o Luki Modriću:

- Teško je uopće riječima opisati što on znači za hrvatski, europski i svjetski nogomet. Ono što je on učinio u karijeri je neponovljivo. Sve te godine u Realu i u reprezentaciji, da ne spominjemo i osvajanje Zlatne lopte, to su nevjerojatna postignuća. Zadovoljstvo je s njime dijeliti svlačionicu, igrati i trenirati. Siguran sam da ćemo svi skupa o tome pričati našim unucima. Ali, ja ne mislim da će ovo biti njegovo zadnje svjetsko prvenstvo. Sudeći po tome kako se osjeća na terenu, on još dugo može igrati, smatra Kramarić.

O izborniku Zlatku Daliću napadač Hoffenheima rekao je sljedeće:

- On je sjajan trener koji je učinio najveći uspjeh u našoj reprezentaciji ikad. Njegova snaga je ta smirenost i odlučnost kojom briljira prije i tijekom utakmica. Ono što je napravio u Rusiji je neponovljivo, on će uvijek biti najbolji trener u našoj povijesti, naglasio je Kramarić.

Hrvatska u Katar odlazi kao aktualni svjetski doprvak:

- Protivnici bi nas mogli sada gledati drugačije. Bit će teže nego u Rusiji, ali mi to znamo. Moramo biti fokusirani i spremni za sve ono što nas čeka. Imamo dobru momčad i igramo dobar nogomet, tako da vjerujem da možemo učiniti dobre stvari. Vidjet ćemo dokle će nas to dovesti, poručio je najbolji igrač Rijeke otkada se igra HNL.

Kao zemlja s relativno malim brojem stanovnika, mislite li da je Hrvatska prevazišla svoje limite u nogometu?

- Mislim da to nije tako, jer imamo jako puno talentiranih sportaša, ne samo u nogometu nego i u drugim sportovima. Zapravo mislim da je broj talentiranih igrača možda i veći, ali ne dobiju svi priliku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.