Zdravko Mamić: Ovo je možda najbolja utakmica hrvatske reprezentacije u zadnjem desetljeću!

Utorak, 16. listopada 2012. 22:50 Napisao/la  ZG

Ne sjećam se da smo u zadnjih 10 godina odigrali bolje. Rezultat nije realan, trebalo je biti 10 pogodaka razlike za nas, kaže Mamić

- Ovo je možda najbolja utakmica hrvatske reprezentacije u zadnjem desetljeću, a rezultat je trebao biti 10:0 za Hrvate!

Tako je euforični Zdravko Mamić kliktao neposredno nakon nove pobjede hrvatskih nogometaša.

- Pohvalio bih ambijent i građane cijele Hrvatske, a posebno Slavonije. Voljeli bismo da je ovo novi početak. Negdje smo izgubili atmosferu, ali ovo je bilo kao u najboljim danima. Čestitam izborniku Igoru Štimcu, igramo sve bolje, usudio bih se reći da je ovo jedna od naših najboljih utakmica. Ne sjećam se da smo u zadnjih 10 godina odigrali bolje. Rezultat nije realan, trebalo je biti 10 pogodaka razlike za nas! Osijek je zaslužio da dođemo ovdje proslaviti odlazak na SP. Vjerojatno ćemo zadnju kvalifikacijsku utakmicu protiv Škotske odigrati upravo ovdje.

Na upit hoće li biti pomaka po pitanju infrastrukture, Mamić je provukao:

- Već se tu radi. Ako netko ne prepozna da je hrvatsku reprezentaciju Slavonac Šuker doveo u Osijek, da ju je Dalmatinac Štimac doveo u Split, a Komen u Rijeku, onda taj nije dobro informiran i treba raditi nešto drugo. Pogledajte naš status u zadnjim utakmicama, pa nije to slučajno! Ja sam u svjetskim razmjerima miš mekinjaš,a Šuker institucija, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.