Ivica Ivušić: Žao mi je što sam na takav način morao dobiti priliku, Livaković mi je podrška

Srijeda, 15. lipnja 2022. 07:23 Napisao/la  SC

Lijep je osjećaj, pogotovo kad ne primiš gol. Pogotovo u takvoj utakmici za reprezentaciju na Saint-Denisu, kaže riječki vratar

Ivica Ivušić
Ivica Ivušić

Ivica Ivušić vratio se kući nakon utakmice u Parizu, vratar Osijeka odmara na Viškovu nakon što je sezona završila povijesnom pobjedom protiv Francuske.

Ivušić je na velikoj sceni skrenuo pažnju skauta, nije tajna da Osijek razmišlja o prodaji riječkog vratara:

- Ne znam što će biti sutra, ne mogu reći sada u ovom trenutku. Idem na odmor deset dana, stvarno ne želim razmišljati ni o čemu. Želim se stvarno isključiti, biti sa svojom obitelji i prijateljima. Jedino na to mislim. Vidjet ćemo što će biti. Nadam se da će biti sve kako treba. Samo da je zdravlja, to je najvažnije, bez toga nema ništa. Lijep je osjećaj, pogotovo kad ne primiš gol. Pogotovo u takvoj utakmici za reprezentaciju na Saint-Denisu, sigurno velika stvar za mene i Hrvatsku je dobiti Francusku nakon toliko utakmica, kaže Ivušić za Index.

Prije utakmice protiv Francuske izbornik Zlatko Dalić razmišljao je prednost dati Dominiku Livakoviću, koji se ozlijedio:

- Livaković i ja podrška smo jedan drugom, tako je bilo i sada. Meni je žao što se on ozlijedio i što sam na takav način morao dobiti priliku, nadam se da će se što prije oporaviti i biti na terenu. Stvarno smo velika podrška jedni drugima i mislim da je to jedno bogatstvo. Labrović je stvarno fantastičan, i on je bio velika podrška kroz cijelo ovo okupljanje. Sve riječi hvale za njih dvojicu. Nadam se da sam pokazao da se na mene može računati, to mi je bilo jako važno. Nadam se da će biti sve kako treba. Samo da je zdravlja, to je najvažnije, bez toga nema ništa, zaključio je Ivušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.