Reprezentacija Walesa stigla u Vukovar: Hrvatska ima jako dobru momčad i dobrog izbornika

Ponedjeljak, 15. listopada 2012. 19:43 Napisao/la  SC

Izbornik Chris Coleman je umjesto Aarona Ramseyja, koji će osječki dvoboj propustiti zbog žutih kartona, pozvao Davida Edwardsa, veznjaka engleskog drugoligaša Wolverhamptona

Nogometna reprezentacija Walesa sletjela je u popodnevnim satima ponedjeljka u osječku Zračnu luku Klisu odakle je produžila prema Vukovaru. Nogometaši Walesa će vrijeme do utakmice s Hrvatskom kratiti u vukovarskom hotel Lav.

Nakon dolaska održana je konferencija za novinare na kojoj je bio samo izbornik Chris Coleman.

- Hrvatska ima jako dobru momčad i dobrog izbornika, na prethodnim utakmicama su pokazali izuzetno dobru igru. S druge starne mi smo protiv Škotske odigrali vrlo dobro, tako da očekujemo da to učinimo i protiv Hrvatske. Najveću pozornost posvetit ćemo Modriću kojeg smo upoznali kroz njegove igre u Tottenhamu, objasnio je novinarima Coleman, koji je umjesto Aarona Ramseyja, koji će osječki dvoboj propustiti zbog žutih kartona, pozvao Davida Edwardsa, veznjaka engleskog drugoligaša Wolverhamptona.

Fotogalerija: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.