U-20 SP: Urugvajci eliminirali Španjolsku i ostvarili plasman u polufinale, Francuska izbacila Uzbekistan

Nedjelja, 07. srpnja 2013. 09:53 Napisao/la  SC

U-20 SP, četvrtfinale: Francuska – Uzbekistan 4:0, Urugvaj – Španjolska 1:0

Nogometaši Urugvaja priredili su najveće iznenađenje  U-20 SP-a  eliminiravši u četvrtfinalu reprezentaciju Španjolske. Urugvajci su pobijedili pogotkom Avenattija u 103. minuti i ostvarili plasman u polufinale. Jedini poraz (0:1) u dosadašnjem dijelu turnira, Urugvajci su doživjeli od Hrvatske u prvoj utakmici u Skupini F. Hrvatska je osvojila prvo mjesto u skupini ispred Urugvaja i Uzbekistana, a zatim ispala (0:2) u osmini finala od Čilea

 

Uzbekistan nije imao šanse u četvrtfinalnoj utakmici protiv Francuske. Španjolci i Francuzi bili su prije prvenstva najveći favoriti na papiru. Španjolci su otišli kućama, a Francuzi su i dalje vrlo uvjerljivi, u četvrtfinalu pobijedili su Uzbeksitan rezultatom 4:0.

 

U-20 SP, četvrtfinale: Francuska – Uzbekistan 4:0 (Sanogo 31, Pogba 35-11m, Thauvin 43-11m, Zouma 64), Urugvaj – Španjolska 1:0 (Avenatti 103)

 Nedjelja, četvrtfinale: Irak – Rep. Korea, Gana - Čile  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.