PRIPREME ZA U-20 SP

Hrvatska protiv Paragvaja izgubila utakmicu i Mitrovića

Utorak, 18. lipnja 2013. 15:00 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Hrvatska - Paragvaj 1:2

 

U-20 hrvatska reprezentacija  poražena je rezultatom 1:2 u prijateljskom susretu s Paragvajem. Mlad hrvatski reprezentativci odigrali su zadnji pripremni susret prije početka natjecanja na SP-u.

Unatoč porazu izbornik Dinko Jeličić nije imao razloga za brigu budući da je naša reprezentacija dominirala većim dijelom utakmice, dva pogotka primljena su u zadnjih desetak minuta kada je igru morao napustiti ozlijeđeni Mitrović, a Jeličić više nije imao zamjena.  

Hrvatska je bila izrazito premoćna  u prvom poluvremenu kada je igrao početni sastav. Već u 9. minuti Ante Rebić je pogodio za vodstvo. je nakon lijepog solo-prodora zatresao mrežu Paragvajaca za 1:0.

Nažalost, Mitrovićeva ozljeda pokazala se vrlo ozbiljnom. Ako se obistini da su stradali ligamenti, Jeličić će morati posegnuti za zamjenom prije prve utakmice na SP koja se igra 21. lipnja.

 

 

HRVATSKA: Zelenika, Gorupec, Aleksić, Datković, Mitrović, Mrzljak, Čanađija, Miličević, Pjaca, Livaja, Rebić. Još su igrali: Miloš, Šimunović, Miškić, Sluga, Livaković, Kovačić

Prijateljska utakmica: Hrvatska - Paragvaj 1:2 (1:0 Rebić 9/1:1 Perez 79, 1:2 Sanabria 83)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.