U-17 SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska ispala, Mali odigrao veliku utakmicu

Ponedjeljak, 02. studenog 2015. 00:58 Napisao/la  SC

Utakmica četvrtfinala: Hrvatska - Mali 0:1

Mlada hrvatske reprezentacija ispala u četvrtfinalu SP-a nakon poraza od Malija, strijelac jedinog pogotka bio je Koita u 20. minuti.

Mali je zasluženo pobijedio u utakmici tijekom koje je Hrvatskoj prepušten posjed lopte (60/40), ali tijekom cijele utakmice naša reprezentacija nije pronašla način na koji bi ugrozila vratara Samuela.

Podatak da Hrvatska nije usputila ni jedan udarac u okvir vratiju ipak stvara pogrešan dojam, zaprijetili su igrači u kockastim dresovima nekoliko puta kroz ubačaje s bokova. Međutim, osjetno je nedostajala završnica ili igrač koji u završnici može nešto učiniti protiv motoričnih igrača Malija.

Omjer 9/0 u izravnim udarcima ukazuje da je Mali imao nekoliko prilika privesti utakmicu ranije kraju. Triput je Šemper vrlo dobro intervenirao, a najveću priliku propustio je Koita u 92. minuti, kada mu je Šemper dodao loptu, ali napadač Malija nije bio precizan.

HRVATSKA: Šemper, Hudećek, Kalaica, Erlić, Sosa, Đurasek (82 Babić), Ivanušec, Lovren (73 Delić), Moro, Brekalo, Majić (63 Delić)

MALI: Samuel, Sangara, Danté, Fofana, Simpara, Diakité, Haidara, Malle, Koita, Maïga (56 Ismail), Boubacar (84 Sory)

Utakmica četvrtfinala: Hrvatska - Mali 0:1 (Koita 20)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.