GDJE ĆE IGRATI REPREZENTACIJA?

Stipi Pletikosi nedostaje atmosfera iz Rijeke

Petak, 11. listopada 2013. 23:14 Napisao/la  SC

Nećemo se lagati,  mislim da se promašilo sa odabirom grada domaćina za ovu utakmicu, kaže Pletikosa

Stipe Pletikosa bio je nemoćan u dva bliska susreta s Lukakeom, iskusni vratar ovako je vidio novi poraz i poražavajuću utakmicu:

- Ne pamtim da mi se ikad dogodilo da jedan igrač sam vuče loptu 30 metara. Nećemo se lagati, atmosfera oko reprezentacije nije dobra, mislim da se promašilo sa odabirom grada domaćina za ovu utakmicu. Nedostaje nam ona atmosfera iz Rijeke iz prošlih kvalifikacija kad smo pobijedili Latviju. Što se neke dublje analize tiče, teško mi je sada reći dok sam ovako vruć, ono što je važno jest da se u nekoliko dana posložimo i dobijemo Škotsku, kaže Pletikosa.

Luka Modrić načelno se suglasio s Pletikosom, posebice u odabiru mjesta odigravanja:

- Možda bi trebalo igrati u nekom drugom gradu, ako pitate nas igrače možda su Split ili Osijek bolji izbor. Inače, utakmica ima i nekih pozitivnih strana, pokazali smo požrtvovnost i karakter, izgubili smo od bolje reprezentacije, govori Modrić.

- Gledali smo razočaravajuću igru hrvatske reprezentacije. Belgijski izbornik, igrači i navijači očitali su nam pravu lekciju. Lekciju iz nogometa i ponašanja na stadionu. Treba brzo zaboraviti ovo što se dogodilo, skupiti snage, staviti glave zajedno i pobijediti u Škotskoj. Žarko želim da naši dečki pobjede i krenu prema doigravanju za Svjetsko prvenstvo, rekao je ministar Željko Jovanović

- Utakmica je eto vidjeli ste i sami kakva - takva. Mi koji smo u nogometu znamo uživati u pobjedi, ali isto tako moramo živjeti i u porazu. Ništa se spektakularno nije dogodilo, doigravanje je tu, rekao je predsjednik Davor Šuker koji nije htio komentirati skandiranje “Štimac, odlazi”.

Šuker naravno podržava Štimca, kao da ga netko nešto pita kada se odlučuje o sudbini izbornika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.