KOCKASTI U MEĐUGORJU

Štimac zabranio opuštanje i najavio otvoreni trening

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. 20:27 Napisao/la  SC

Štimac je  ne prvi  dio priprema pozvao dosta nogometaša kojima je ovo prvi  reprezentativni  poziv

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je stigla u Međugorje gdje će provesti pripreme za sljedeći kvalifikacijski susret za SP 2014. godine protiv Škotske koji je na rasporedu 7. lipnja u Zagrebu.

Kockasti su se prvo okupili u Splitu nakon čega su krenuli prema Međugorju. Prije nogometaša u Međugorje je stigao izbornik Igor Štimac i članovi stručnog stožera.

- U Međugorju ćemo imati mir. Došli smo raditi opuštajuće, lagano. To ne znači da će biti zezancije, već jednostavno laganim radom želimo igračima donijeti potrebnu svježinu jer dolaze iz klubova koji su u različito vrijeme završili ili još uvijek nisu završili natjecanje, objasnio je Štimac, koji je na međugorski dio priprema pozvao dosta nogometaša kojima je ovo prvi poziv (Hrvoje Milić, Marin Tomasov, Tin Jedvaj), te neke koji nisu tako često bili pozivani (Mario Maloča, Mateo Pavlović).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.