PROVOKACIJE U WALESU

Štimac zamijenio Sammira zbog zviždanja

Srijeda, 27. ožujka 2013. 10:55 Napisao/la  SC

Navijači upali na konferenciju za novinare i provocirali izbornika pitanjima o Sammiru

Iako je hrvatska reprezentacija u Walesu napravila novi veliki korak prema plasmanu na SP u Brazili, konferencija za medije nije prošla bez povišenih tonova. Za to su zaslužna trojicai navijača kockastih koji su se probili među novinare i izborniku Štimcu postavili pitanje o Sammirovom angažmanu u udarnoj postavi.

Štimac je od domaćina zatražio da navijači napuste prostoriju uz napomenu da to nisu navijači hrvatske reprezentacije.

- Sammir nije podbacio. Zamijenio sam ga zbog nekoliko idiota među našim navijačima koji su mu počeli zviždati. To je moglo poremetiti koncentraciju i drugim igračima, objasnio je nakon pobjede hrvatski izbornik.

Naturaliziranog Brazilca zamjenio je mladi Mateo Kovačić koji je odmah donio promjenu ritma. S druge strane, igrači nisu skrivali zadovoljstvo važnim bodovima koji su "kupili mir" uoči dvoboja sa Škotskom.

- Istaknuo sam odmah nakon Srbije da smo emotivno i fizički prazni. Loše smo ušli u utakmicu, nismo dobro kontrolirali. Ipak, stvarali smo šanse, nismo imali ni sreće, na kraju nam se sve vratilo i isplatilo. Pohvale izborniku i svima, promjena taktike u drugom dijelu nam se isplatila. Kupili smo mir do Škotske, objasnio je kapetan Darijo Srna.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.