Štimac bi popio kavu s Mihajlovićem u Beogradu, ali ne zna hoće li Mihajlović tada biti izbornik

Srijeda, 17. listopada 2012. 00:26 Napisao/la  ZG

Ono kako smo se on i ja ponašali bilo je u skladu s godinama. Ali, bez obzira na to bio Siniša trener ili ne, popit ćemo kavicu, kaže Štimac

Štimac niti u Osijeku  nije mogao "pobjeći" od pitanja o svojem kolegi na srpskoj klupi, Siniši Mihajloviću. Novinar vojvođanske tv koja emitira program na hrvatskom jeziku postavio je pitanje  hoće li Štimac popiti kavu s Mihajlovićem usred Beograda.

Hrvatski je izbornik lucidno dobacio:


- Nisam siguran hoće li biti trener! Znate da smo on i ja načinili taj prvi korak kako bismo izbjegli razna nagađanja, jer ni on niti ja više nismo 'privatne osobe', mi sad predstavljamo svoje narode. Ne želimo dozvoliti da se diskreditira i komplicira situacija radi nečega što je bilo prije 20 godina, a što uistinu nema veze sa zdravom pameću niti sa zrelim ljudima. Ono kako smo se on i ja ponašali bilo je u skladu s godinama. Ali, bez obzira na to bio Siniša trener ili ne, popit ćemo kavicu, kaže Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.