SRBIJA U ZAGREBU

HNS zabranio Mihajloviću otvoreni trening

Četvrtak, 21. ožujka 2013. 12:24 Napisao/la  SC

-  Razgovaramo često s HNS-om. Naše prijateljstvo neće ugroziti jedna utakmica, rekao  je Tomislav Karadžić

Nešto prije 11 sati u zračnu luku Pleso sletjela je nogometna reprezentacija Srbije, sljedeći protivnik Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. Zagrebačka zračna luka bila je pod opsadom policije, budući da je riječ najrizičnijoj utakmici u posljednjih nekoliko godina. 

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović izbjegavao je novinare. Sa srpskom reprezentacijom stigao je i predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić, koji je poručio:

- Stvar je selektora hoće li otvoriti trening. Ako vaše vlasti to dozvole, nema problema jer navijači nogometa trebaju gledati nogomet, objasnio je prvi čovjek srpskog nogometa i dodao:

- Očekujem dobar nogomet, dobru utakmicu, fair-play i dobru atmosferu na stadionu. Nadamo se dobrom rezultatu. Razgovaramo često s HNS-om. Naše prijateljstvo neće ugroziti jedna utakmica, zaključio je Karadžić.

Iako je Mihajlović najavio otvoreni trening srpske reprezentacije, do toga ipak neće doći. Vodstvo HNS-a objasnilo je kako je to jednostavno preveliki rizik.

- Otvorenog trening gostujuće reprezentacije neće biti. Iz srpskog saveza prekasno su nam javili, a mi u tako kratkom periodu nisu u stanju organizirati otvoreni trening, objasnio je HNS-ov šef sigurnosti Zoran Cvrk.

Fotogalerija: Igor Kralj/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.