SP u Brazilu: Vahid Halihodžić tvrdi da BiH ima bolje igrače od Hrvatske

Subota, 14. prosinca 2013. 09:37 Napisao/la  SC

Južnoamerički novinari sastavili su momčad od igrača Hrvatske i BiH, u formaciji 4-4-2 užu obranu čine pretežito hrvatski igrači

Uoči početka SP u Brazilu južnoamerički novinari zabavljali su se dvjema reprezentacijama iz nekada zajedničke države.  Nisu jedini, Vahid Halihodžić ovako je usporedio trenutačne odnose između Hrvatske i BiH.


- BiH po meni u ovom trenutku ima kvalitetnije igrače i ekipu, dok su na strani Hrvatske iskustvo i tradicija. BiH može biti veliko iznenađenje u Brazilu, ali može i Hrvatska. Međutim, tko zna kakva će nova afera iskrsnuti u hrvatskom nogometu do sljedećeg ljeta. U Hrvatskoj se svako malo dogodi neko negativno zbivanje, koja uvelike utječu na igrače, trenere i cjelokupnu atmosferu, kaže Halihodžić.


 Južnoamerički novinari sastavili su momčad od igrača Hrvatske i BiH, jugoslavenski nogomet očigledno još uvijek živi u nogomenim sjećanjima. Zanimljivo, u formaciji 4-4-2 užu obranu čine pretežito hrvatski igrači:

Hrvatska/BiH: Begović - Srna, Lovren, Spahić, Pranjić - Rakitić, Modrić, Pjanić, Lulić - Mandžukić, Džeko

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.