SAMMIR U REPREZENTACIJI

Mislim da sam svojim igrama zaslužio poziv

Četvrtak, 27. rujna 2012. 19:30 Napisao/la  Z. G., I. J.

- Dobijem li priliku, pružit ću sve od sebe da pomognem reprezentaciji, istaknuo je Sammir

 

 

 

Poziv je primio gotovo s euforijom. Dinamov je Brazilac Sammir oduševljen što ga je izbornik Igor Štimac uvrstio na širi popis kandidata za kvalifikacijske utakmice protiv Makedonije i Walesa, a svoje je dojmove iznio na Dinamovoj službenoj web stranici:

- Presretan sam, o ovom sam pozivu dugo maštao. Mislim da sam svojim igrama zaslužio poziv, a sad mi je zadatak opravdati povjerenje. Dobijem li priliku, pružit ću sve od sebe da pomognem reprezentaciji, istaknuo je Sammir.

Igor Štimac tako je za dvije predstojeće kvalifikacijske utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo pozvao dvojicu igrača koji će ovoga vikenda igrati derbi između Dinama Hajduka. Uz Sammira na popisu se opet našao hajdukovac Josip Radošević koji je debitirao za „vatrene" u srazu s Belgijom u Bruxellesu.

U subotu se u Maksimiru igra najveći hrvatski derbi, a na sredini terena izravne  dvoboje imati će upravo Sammir i Radošević O njihovoj igri umnogome će zavisti ishod susreta.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.