Rusija - Hrvatska: Ante Čačić daje priliku svim igračima, Mandžukić i Kalinić zajedno u napadu

Ponedjeljak, 16. studenog 2015. 10:03 Napisao/la  SC

U Rusiju otputovali L. Kalinić, Vargić, Srna, Vrsaljko, Lešković, Vida, Milović, Pivarić, Badelj, Brozović, Močinić, Olić, Perišić, Mandžukić, Kramarić i N. Kalinić

 


Hrvatska reprezentacija otputovala je u ponedjeljak ujutro u Rostov, gdje će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije. Izbornik Ante Čačić poveo je na put samo 16 igrača, zadnji je s liste putnika otpao ozlijeđeni Danijel Pranjić.

Utakmica se igra pod snažnim dojmom tragedije u Francuskoj u kojoj ni nogomet nije pošteđen, teroristi nisu prezali od napada na Stade de France tijekom utakmice između Francuske i Njemačke.

- Mi tu ne možemo ništa, to je problem cijelog svijeta. Ne možemo odustati od te borbe, moramo funkcionirati i živjeti dalje, kaže Čačić uoči utakmice u Rusiji koja će pod posebnim policijskim nadzorom.

Prema Čačićem planovima priliku će dobiti svih 16 igrača:

- Ostali smo na samo 16 igrača. Neke stvari poput ozljeda nismo mogli predvidjeti, ali smo spremni za dvoboj s Rusijom. Napadački tandem u Rostovu će činiti Mandžukić i N. Kalinić. To su vrlo dobri napadači koji mogu igrati u različitim sustavima igre. Nismo imali vremena za uigravanje, ali ne bojim se za njih dvojicu. Uostalom, ova me opcija intrigira već dugo vrijeme, evo im prilike da ih skupa vidimo na djelu, rekao je Čačić.

U Rusiju su otputovali: L. Kalinić, Vargić, Srna, Vrsaljko, Lešković, Vida, Milović, Pivarić, Badelj, Brozović, Močinić, Olić, Perišić, Mandžukić, Kramarić i N. Kalinić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.