Robert Prosinečki: Do prije nekoliko dana Niko Kovač je bio dobar, sada odjednom ne valja

Utorak, 08. rujna 2015. 11:58 Napisao/la  SC

Hvala svima, ali ja uistinu ne razmišljam o odlasku iz Azerbajdžana, kaže Prosinečki

Niko Kovač nalazi se pred otkazom kojemu je uvelike pridonio Robert Prosinečki, izbornik Azerbejdžana uspio je protiv hrvatske osvojiti bod čime je navijestio ono što će se dogoditi u Oslu.


- Vidim i ja da se sada govori o smjeni Nike Kovača. No, do prije nekoliko dana je bio dobar, veliki potencijal, a sada na jednom to ne valja? Nažalost, to nije problem samo u hrvatskom nogometu, već svugdje. Koliko god dobar bio, ako nemaš rezultat, počinju stizati kritike, kaže Prosinečki za tportal.hr.


Među potencijalnim Kovačevim nasljednicima spominje se i Prosinečki:

- Hvala svima, ali ja uistinu ne razmišljam o odlasku iz Azerbajdžana. Ovdje sam tek osam mjeseci, imam ugovor na još dvije godine. Zadovoljan sam sa svime, vjerujem da su i oni zadovoljni što smo učinili. Četiri utakmice nismo izgubili, momčad se diže, igramo sve bolje. Istina, daleko je to od najboljih, ali vjerujem u ove igrače. Kome ne bi bilo drago vodiit Hrvatsku? No, ponavljam, zaposlen sam ovdje i uistinu ne razmišljam o odlasku. Osim toga, Niko Kovač je još uvijek izbornik. Ako ga pak smjene, vjerujem da će Izvršni odbor HNS-a pronaći najbolje rješenje, rekao je Prosinečki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.