REPREZENTACIJA NA KANTRIDI

Elvis Scoria snimao protivnika s tribina

Utorak, 13. studenog 2012. 18:29 Napisao  Luka Variola

Trening je pratilo oko 200-tinjak znatiželjnika među kojima je bio i nekadašnji reprezentativac s Kantride Daniel Šarić

Igrači A-reprezentacije odmah po dolasku na Kantridu opipali su travnjak riječkog stadiona na kojem će se u srijedu (18) suprostaviti selekciji MAXtv Prve lige. Kao što je i najavio izbornik Štimac trening je bio dosta jakog inteziteta. Nakon početnog dogovora reprezentativci su se zagrijali popularnom "ševom", da bi potom odradili nekoliko vježbi koristeći samo polovicu travnjaka. Naglasak je bio na posjedu lopte i ubačajima s bokova.

Trening je pratilo oko 200-tinjak znatiželjnika među kojima je najviše bilo malih polaznika riječke Škole nogometa. Oni su bili i najviše impresionirani prezentacijama hrvatskih reprezentativaca, pa su tako riječki mališani navijanjem nagradili svaki gol koji bi zabili Štimčevi puleni. Trening je privukao i mnoga poznata imena iz riječkog nogometa. Trenutačno stanje Štimčevih trupa provjerio i nekadašnji reprezentativac s Kantride Daniel Šarić.

Trening nije propustio niti Elvis Scoria, koji je sutrašnjeg protivnika "snimao" u društvu novinara.

Nakon nešto više od sat vremena treniranja reprezentativci su se uputili u posjet Dječjoj bolnici na Kantridi.

Fotogalerija: Sandro Donda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.