Igor Štimac sprema veliko iznenađenje, Josip Radošević od prve minute protiv Belgije!

Utorak, 11. rujna 2012. 13:27 Napisao/la  SC

Iako se činilo da će Štimac u zatvorenijoj varijanti koristiti iskusnog Vukojevića, izgleda da se na kraju  odlučio za Radoševića, koji će na stadionu Kralja Badouina imati premijeru u dresu Hrvatske

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac pripremio je veliko iznenađenje za večerašnji ogled protiv Belgije. U početnom sastavu, prema svemu sudeći, naći će se mjesto i za 18-godišnjeg veznjaka Hajduka Josipa Radoševića.

Nada Hajduka u veznom bi redu zauzela mjesto uz Luku Modrića. Iako se činilo da će Štimac u zatvorenijoj varijanti igre koristiti iskusnog Vukojevića, izgleda da se na kraju odlučio za Radoševića, koji će pred 50 tisuća gledatelja na stadionu Kralja Badouina imati premijeru od prve minute u dresu Hrvatske.

Jedina Štimčeva dilema ostala je u vezi napada. Tu je najbliži Ivica Olić koji bi u špici trebao praviti društvo Mandžukiću.

Sastav za Belgiju: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Srna, Radošević, Modrić, Perišić - Mandžukić, Olić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.