ROBERT PROSINEČKI TVRDI

Štimac ima momčad koja zna igrati važne utakmice

Srijeda, 20. ožujka 2013. 19:28 Napisao/la  SC

Mihajlović stvara reprezentaciju i to nije lako. Mislim da je Hrvatska u prednosti, kaže Prosinečki

Robert Prosinečki tražen je sugovornik uoči utakmice Hrvatska – Srbija. Prije nego što je postao trener Kayserspora, Prosinečki je radio u Crvenoj zvezdi u koju je došao kao član stručnog stožera bivšeg izbornika Slavena Bilića. Dakle, čovjek koji jako dobro poznaje srpski i hrvatski nogomet.


- Svi u Zagrebu željno iščekuju tu utakmicu i nadaju se pobjedi. Neće biti nimalo lako koliko god se priča da je to već rutinska pobjeda. Jeste da smo bolji, Štimac ima momčad koja dugo igra zajedno i koja zna igrati važne utakmice. Mislim da je ova reprezentacija Hrvatske bolja od reprezentacije Srbije zato što šest godina igraju zajedno, igraju u velikim klubovima i spremaju se za treći odlazak na veliko natjecanje. Iskustvo je na našoj strani, što ne mora biti dovoljno. Mihajlović stvara novu reprezentaciju i to nije lako. Mislim da je Hrvatska u prednosti, ali su iznenađenja uvijek moguća, prenosi portal sportske.net izjavu Roberta Prosinečkog

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.