Promijenjeni termini utakmica hrvatske reprezentacije u Kairu

Ponedjeljak, 18. ožujka 2024. 12:40 Napisao/la  SC
Promijenjeni termini utakmica hrvatske reprezentacije u Kairu

HNS je objavio sljedeću obavijest:

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost o izmjenama u rasporedu ACUD Cupa koji će biti odigran u Kairu.

Hrvatska će svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka (umjesto najavljenog 22. ožujka) na stadionu Air Defense s početkom u 22:00 sata. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Vatreni će se okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 18. ožujka, gdje će boraviti do 21. ožujka kada putuju u Kairo.

Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu. Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije. Sve informacije možete pronaći ovdje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.