MARCELO BROZOVIĆ U AL NASSRU Prestaje igrati ozbiljan nogomet da bi postao najbolje plaćeni nogometaš u povijesti, Joan Laporta objasnio zašto je propao transfer

Petak, 30. lipnja 2023. 08:32 Napisao/la  SC

Da Al Nassr nije pristao, Brozović bi karijeru završio siromašniji na računu, ali bogatiji za neprocjenjivo igračko iskustvo

Prestaje igrati ozbiljan nogomet da bi postao najbolje plaćeni nogometaš u povijesti, Joan Laporta objasnio zašto je propao transfer

Marcelo Brozović karijeru nastavlja u Al Nassru, pokušaj transfera u Barcelonu je propao.

Joan Laporta objasnio je da Barcelona nije realizirala ni jedan od tri (Zubimendi, Kimmich, Brozović) najavljena transfera jer jednostavno nije mogla platiti tolike iznose:

- Zbog ekonomske problematike nismo ozbiljno ni razmatrali prve dvije operacije. Brozovićev transfer je bio sličan kao preostala dva. Bio je nešto pristupačniji od preostala dva, ali nismo se mogli nositi s ponudom iz Arabije, kazao je Laporta.

Brozović je na prekretnici karijere odlučio prestati igrati ozbiljan nogomet i postati najbolje plaćeni hrvatski nogometaš u povijesti.

Ponuda Barcelone došla mu je kao naručena, jer je s prvom ponudom Al Nassra od 20 mil. eura mogao licitirati!

Da Al Nassr nije pristao, Brozović bi karijeru završio siromašniji na računu, ali bogatiji za neprocjenjivo igračko iskustvo, igrao bi za jedan od najvećih klubova na svijetu.

Talijanski mediji javljaju da je Brozović prihvatio drugu ponudu saudijskog kluba da postane suigrač Cristiana Ronalda, Al Nassr i Inter odštetni iznos dogovorili su prije nekoliko dana.

Inter će zaraditi 23 mil. eura, a Brozović će godišnje zarađivati oko 25 mil. eura, 5 više nego što je iznosila zadnja ponuda.

Brozović bi trebao potpisati ugovor do 2026. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.