POSJET DJEČOJ BOLNICI

Hrvatski nogometaši obradovali mališane

Utorak, 13. studenog 2012. 21:46 Napisao/la  I. V.

Uprizorenje nogometnih velikana posebno je dojmilo Patrika Turkalja,  vratara pionira Rijeke, kojemu se ostvario san

Hrvatske nogometne zvijezde skinule su u utorak navečer zvijezde s neba nekolicini mališana na odjelu onkologije Dječje bolnice Kantride. Poslije treninga na Kantridi hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Igorom Štimcom posjetili su male pacijente u dječjoj bolnici.

Uprizorenje nogometnih velikana posebno je dojmilo Patrika Turkalja,  vratara pionira Rijeke kojemu se u utorak ostvario san. Tijekom večeri u kojoj je Patrik na nekoliko trenutaka zaustavio vrijeme da bi postao vratar reprezentacije, mali pacijenti imali su priliku razgovarati s igračima koje inače mogu vidjeti samo na televizorima. Dirljive scene, susreti preplavljeni emocijama…

Posjet bolnici organiziran je prema želji vodstva reprezentacije, direktor reprezentacije Zorislav Srebrić prije desetak dana dogovorio je hvalevrijednu posjetu. Čestitamo!

Osim igrača slatkiše i lopte mališanima je podijelio izbornik Štimac u pratnji kojega su bili Alen Bokšić, glasnogovornik Neven Cvijanović, vječni Zorko Srebrić…

Drage goste dočekala je pročelnica Odjela za hematologiju i onkologiju Jelena Roganović. U svojevrsnoj ulozi domaćina pojavio se i Mirko Balić, dugodišnji klupski liječnik HNK-a Rijeka, goste su do bolnice dopratile vrijedne djelatnice riječkog prvoligaša Sandra Nešić i Dajana Sloboda.

Svih treba spomenuti u večeri tijekom koje su slavni nogometaši dječačku maštu razigrali radošću življenja.

 

Fotogalerija: Sandro Donda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.