Pletikosa demantirao Beusana: Postojao je kontakt s Pandevom, sudac je mogao dosuditi penal

Subota, 08. rujna 2012. 09:29 Napisao/la  SC

Malo sam ga zahvatio, ne toliko da bi trebalo suditi kazneni udarac. Ipak, sudac ga je mogao  dosuditi, rekao je Pletikosa

Stipe Pletikosa bacio je malo drugačije svijetlo na duel s Goranom Pandevom u 21. minuti. Makedonski napadač uspio je doći do lopte prije uklizalog Pletikose, izmaknuo loptu i potom u kontaktu teatralno pao.

Pandev je pao toliko napadno da ga je sudac upozorio zbog simuliranja, a u analizi spornog trenutka Mateo Beusan u studiju HTV-a nedvojbeno je konstatirao da kaznenog udarca nije bilo. Goran Vlaović, bivši reprezentativac u ulozi sukomentatora HTV-a, uz podsmijeh je dodao da se tijekom karijere „napadao na ovakav način“ u kaznenom prostoru pokušavajući iznuditi najstrožu kaznu.

- Postojao je kontakt s Pandevom. Malo sam ga zahvatio, ne toliko da bi trebalo suditi kazneni udarac. Ipak, sudac ga je mogao  dosuditi, kazao je Pletikosa iz iz prve ruke potvrdio da je Makedonija možda ipak zakinuta za kazneni udarac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.