DARIJO SRNA PORUČUJE

Znamo što utakmica sa Srbijom znači svima

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. 08:59 Napisao/la  SC

- Ne treba previše govoriti o toj utakmici, motivacije sigurno neće nedostajati, rekao je Darijo Srna

U nedjelju navečer počelo je okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije pred veliki kvalifikacijski ogled za Svjetsko prvenstvo protiv Srbije koji je na rasporedu 22. ožujka. U hotelu As pojavili su se Mario Mandžukić, Nikica Jelavić, Ognjen Vukojević, Eduardo da Silva, Sammir, Arijan Ademi, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren...

- Ne treba previše govoriti o toj utakmici, motivacije sigurno neće nedostajati. Iskusna smo reprezentacija koja će imati podršku punog stadiona, rekao je Darijo Srna odgovorivši zatim na pitanje da li na stvari mijenja činjenica da se ipak igra protiv Srbije.

- O tome isto ne treba previše govoriti, svi znamo koliko će ova utakmica značiti ljudima u Hrvatskoj, ali i izvan nje. Moramo ostati mirni i hladne glave da bismo došli do pobjede. Vjerujem da će Hrvatska na kraju pobijediti, zaključio je Darijo Srna.

Fotogalerija Luka Stanzl/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.