Okupljanje reprezentacije, Ante Čačić protiv Rusije daje priliku igračima koji manje igraju

Utorak, 10. studenog 2015. 17:29 Napisao/la  SC

Vidjet ćemo na koji način i kako koristiti igrače u kombinacijama za Francusku, kaže Čačić

Ante Čačić okupio je reprezentaciju uoči prijateljske utakmice protiv Rusijek, koja se 17. studenoga igra u Rostovu. Na popisu nema Luke Modrića, Ivana Rakitića i Matea Kovačića...

- Susret protiv kvalitetne Rusije sigurno je izazovan. Želimo vidjeti mogućnosti nekih igrača koji su možda manje igrali u kvalifikacijama te ćemo imati imperativ napraviti što bolji rezultat. Rezultat je uvijek važan. Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za EP. Možemo isprobavati Badelja, Brozovića i Močinića u veznom redu, raspoložene Kalinića i Mandžukića zajedno u napadu, ovisno o tome vidim li na nadolazećim treninzima da bi to moglo funkcionirati. Vidjet ćemo na koji način i kako koristiti igrače u kombinacijama za Francusku. Ne bježim od jakih utakmica, one daju više odgovora od laganih. Bude li laganih utakmica, one će biti neposredno uoči samog početka natjecanja, kaže Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.