ODBIO ČAČIĆEV POZIV

Ivica Olić neće igrati oproštajnu utakmicu

Utorak, 08. ožujka 2016. 00:30 Napisao/la  SC

U zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv Rusije jedino  Olić nije igrao ni sekunde


Ivica Olić odbio je ponudu izbornika Ante Čačića i HNS-a, popularni Ola neće se oprostiti od dresa reprezentacije u prijateljskoj utakmici protiv Izraela:

- Nema potrebe za oproštajnom utakmicom. Oprostio sam se od reprezentacije s mnogo emocija i to je bilo to. Neću doći u Osijek, svoju sam reprezentativnu priču završio i ne treba mi dodatni kraj, kad je kraj već došao. Sve što sam želio reći, rekao sam u svom oproštajnom intervjuu, a reprezentaciji želim sreću i uspjehe u budućnosti. Napokon, imam klupski plan i program rada, još se nisam oprostio od nogometa, treniram u Hamburgu, rekao je Olić za Večernji list.

Naravno da Olićeva odbijenica ima veze s povrijeđenom taštinom. U zadnjoj prijateljskoj utakmici Hrvatska je u Rostovu pobijedila Rusiju rezultatom 3:1, a Olić jedini nije igrao ni sekunde. Zašto je iskusni napadač putovao u Rostov da bi sjedio na klupi?

- Željeli smo držati Mandžukića i Kalinića što dulje u napadu, imali smo jako dobrih trenutaka, a njih dvojica su naposljetku zabila i dva gola. Na kraju smo probali i s jednim napadačem, odgovorio je tada Čačić.

Dakle, Čačić će protiv Izraela imati brigu manje! Olića više nema...

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.