Novi dizajn dresova reprezentacije, svaki dres izrađen od 18 recikliranih plastičnih boca

Srijeda, 16. ožujka 2016. 12:26 Napisao/la  SC

Prepoznatljivi uzorci šahovnice kao i uvijek izazvali su različite reakcije


Nike je predstavio novi dres hrvatske nogometne reprezentacije uoči Europskog prvenstva u Francuskoj. Prepoznatljivi uzorci šahovnice kao i uvijek izazvali su različite reakcije! Kao i uvijek, o ukusima se ne raspravlja!

Tehički detalji su egzaktni. Dri-FIT tehnologija omogućuje da se znoj s kože prenese na vanjski dio dresa gdje brže isparava. Laserski rezane rupe i mrežica osiguravaju prozračnost na dijelovima tijela na kojima se stvara najviše topline.

Svi dijelovi dresa koriste reciklirani poliester koji je napravljen od recikliranih plastičnih boca. Za svaki dres korišteno je 18 recikliranih plastičnih boca. Koristeći reciklirani poliester, također se smanjuje potrošnja energije u proizvodnom procesu i to čak za 30 posto u usporedbi s korištenjem običnog poliestera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.