Nogometna reprezentacija otputovala u Ženevu gdje igra terapeutsku utakmicu protiv Portugala

Nedjelja, 09. lipnja 2013. 13:24 Napisao/la  SC

Igor Štimac u Ženevu odveo 21 igrača. U momčad se vraćaju Modrić i Ćorluka, obaveza oslobođeni Pletikosa,  Schildenfeld, Eduardo,  Jelavić, Mandžukić i Šimunić

Izbornik Igor Štimac poveo je nedjelju u Ženevu 21 igrača koji konkuriraju za nastup u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u ponedjeljak. U Švicarsku su otputovali Subašić, Krešić,  Srna, Vida, Ćorluka, Bubnjić, Strinić. Milić, Rakitić, Modrić, Kovačić, Ademi, Iličević, Sammir, Perišić, Vukojević, Kranjčar, Halilović, Badelj,  Olić i Kalinić.

 

U odnosu na utakmicu protiv Turske u momčad se vraćaju Luka Modrić i Vedran Ćorluka,  Štimac je naknadno pozvao Bubnjića, a švicarskih obveza oslobodio šestoricu igrača: Pletikosu,  Schildenfelda, Eduarda,  Jelavića, Mandžukića i Šimunića.


Utakmica protiv Portugala stiže kao naručena budući da imati terapeutski učinak nakon sramotne igre i poraza (0:1) protiv Škotske u Zagrebu. S obzirom na raspoloženje među igračima, motiva neće nedostajati u prijateljskoj utakmici protiv jedne od najboljih europskih reprezentacija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.