Nizozemski novinar pitao Luku Modrića da mu pokaže dokumente

Četvrtak, 15. lipnja 2023. 08:54 Napisao/la  SC

Možete li mi pokazati putovnicu, ne vjerujem da imate 37 godina i ovako trčite do 119. minute, upitao je novinar nizozemske televizije Luku Modrića, a hrvatski kapetan se samo nasmijao

Ronald Koeman i Luka Modrić
Ronald Koeman i Luka Modrić

Luka Modrić još je jednom nogometni svijet ostavio u nevjerici.

Način na koji je odigrao utakmicu protiv Nizozemske hrvatskog je kapetana po tko zna koji put stavio na pjedestal, malo je reći da reakcije pristižu iz sekunde u sekundu, Luka Modrić zvijezda je tvitova, objava, memova…

Naravno, ono čime su svi zadivljeni jesu Lukine godine i način na koji je odigrao utakmicu, ljudi tvrde da to graniči s nemogućim, odigrao je 119 minuta, postigao i namjestio pogodak, iznudio kazneni udarac, dobio osam od 15 duela, imao dva ključna dodavanja….

Na račun svega toga Football Tweet je u svojoj objavio napisao: Luka Modrić ima skoro 38 godina, hakirao je nogomet.

Španjolski novinar Xav Salazar kratko je ustvrdio: "Ovaj čovjek je vječan", a UEFA na Twitteru uz sliku hrvatskog kapetana samo kratko zaključila: "Maestro", dok je američki CBS na Twitteru objavio: Luka Modrić je igrač utakmice. "Najveći svih vremena".

No, možda je najveću pohvalu Luki Modriću izrekao nizozemski novinar nakon utakmice, uzimajući izjavu hrvatskog kapetana nakon pobjede upitao je: Možete li mi pokazati putovnicu, ne vjerujem da imate 37 godina i ovako trčite do 119. minute?

Luka Modrić na pitanje se samo nasmijao pa odgovorio: Nema problema, pokazat ću vam je nakon razgovora. Da, moja putovnica pokazuje da imam godina koliko ste rekli, ali što da kažem, navijači mi daju doliko ljubavi i poštovanja da je to nevjerojatno i zato mi je u ovoj dobi užitak igrati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.