Niku Kovaču unatoč: UEFA proglasila hrvatsku reprezentaciju najboljom u petom kolu kvalifikacija

Srijeda, 01. travnja 2015. 17:16 Napisao/la  SC

Najbolji igrač petog kola je Gareth Bale


Hrvatska nogometna reprezentacija proglašena je najboljom u petom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016! UEFA je Hrvatsku službeno proglasila najboljom nakon pobjede protiv Norveške rezultatom 5:1 nakon čega je nezadovoljni izbornik Niko Kovač izjavio da više ne želi gledati reprezentaciju u takvom stanju. U UEFA-i očito misle drugačije.


Najbolji igrač petog kola je Gareth Bale, koji je s dva pogotka predvodio Wales do gostujuće 3:0 pobjede u Izraelu. Nagradu za gol tjedna dobio je nogometaš Gibraltara Lee Casciaro, prvi u povijesti gibraltarskog nogometa.

- Možda nije riječ o najspektakularnijem pogotku ovog tjedna, ali je to gol koji će ostati upisan u povijesti. Casciaro je zabio prvi gol za Gibraltar u kvalifikacijskim utakmicama u petom pokušaju te reprezentacije, stoji u objašnjenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.