NIKO KOVAČ NAKON ŽDRIJEBA

Drago mi je da s Brazilom otvaramo SP

Petak, 06. prosinca 2013. 18:51 Napisao/la  SC

Ne bi ulazio u priče da li ćemo ući u drugi krug. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe, rekao je hrvatski izbornik

Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, ponudio je svoje viđenje ždrijeba za Svjetsko prvenstvo. Hrvatsku očekuju ogledi protiv Brazila, Kameruna i Meksika.

- Nisam baš ni gledao u trenutku kada su nas izvukli, samo je Davor Šuker kraj mene rekao: Tu smo! Pokušat ćemo igrati lijep nogomet, da zadovoljimo i nas i navijače, rekao je hrvatski izbornik Niko Kovač nakon ždrijeba.

- Sve ćemo poduzeti da se maksimalno spremimo, da vidimo što Brazilci znaju. Drago mi je kada smo već završili u skupini A, da i otvaramo Svjetsko prvenstvo protiv Brazila u prvoj utakmici. Bit će to sjajno otvaranje prvenstva, mala Hrvatska protiv velikog Brazila, ustvrdio je Kovač.

- Znali smo i prije ždrijeba da ćemo morati puno putovati između utakmica. Na osnovu toga birat ćemo i kamp, da vidimo što nam najviše odgovara zbog duljine leta. Kako svima, tako i nama, naći ćemo pravo rješenje, rekao je Kovač koji nije htio govoriti o šansama da Hrvatska izbori drugi krug.

- Razmišljao sam puno o drugom krugu i prije ždrijeba. U Brazil idemo igrati jedan lijep nogomet s puno žara. Ne bi ulazio u priče da li ćemo ući u drugi krug. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno, zaključio je Niko Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.