NIKO KOVAČ ODLUČIO

Marko Livaja više neće igrati u U-21 reprezentaciji!

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2013. 00:13 Napisao/la  SC

Zvao sam ga, nisam ga dobio, poslao sam mu SMS, nije mi odgovorio, kaže Kovač

Niko Kovač prekrižio je Marku Livaju s popisa U-21 reprezentativaca, izbornik je rezolutno reagirao nakon što se Livaja oglušio na njegov poziv

 

- Njegov menadžer me zvao i zamolio da oslobodim od ovog okupljanja i utakmice radi umora koji sigurno nije prisutan samo kod njega nego i ostalih igrača. Ja to nisam odobrio, za hrvatsku reprezentaciju se igra s voljom, željom i čašću, a on to nije prihvatio. Zvao sam ga, nisam ga dobio, poslao sam mu SMS, nije mi odgovorio. Očekivao sam od njega, kao i od svih igrača, da se jave kad imaju pitanja i probleme; on to nije učinio i neće igrati u ovoj reprezentaciji dok sam ja izbornik. Svi koji smo bili igrači bili smo umorni, no u 4-5 dana se sigurno može napraviti dobar trening za osvježenje. Njemu to nije odgovaralo i tako smo ostali na tome da nam više neće ni trebati. Meni je žao, ali sam si je to napravio,  rekao je Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.