NIKO KOVAČ KAŽE

Sammiru se otvorila prilika ozljedom Kranjčara

Četvrtak, 29. svibnja 2014. 15:54 Napisao/la  SC

- Vrsaljko bi mogao biti rješenje za lijevi bok, Danijel Pranjić radi po individualnom programu, rekao je Niko Kovač.

Hrvatska nogometna reprezentacija privodi kraju pripreme u Bad Tatzmannsdorfu, Niko Kovač progovorio je na konferenciji za novinare od dosadašnjem radu i pripremnoj utakmici protiv Malija u subotu.

- Danijel Pranjić radi po individualnom programu i situacija je bolja. Ne znam da li će igrati protiv Malija. Badelja očekuju dodatni pregledi, Brozović je dobio jedan udarac i nismo ga htjeli opteretiti, rekao je Niko Kovač.

- Igrači su iscrpljeni pa smo promijenili neke stvari i smanjili program, ali više sam nego zadovoljan. Igrači su iscrpljeni, ali zadovoljan sam njihovim zalaganjem, rekao je Kovač koji je priznao da već ima zapisan veći dio putnika za Brazil..

- Sammir je radio jako dobro, iznenađen sam njegovim pristupom, radom i ponašanjem. Ozljeda Kranjčara stvorila mu je priliku. Rebić je također dobro odradio pripreme, a Šime Vrsaljko je bio odličan i mogao bi biti rješenje za lijevi bok. Što se tiče Luke Modrića on dolazi u petak. Neće početi u utakmici protiv Malija, možda dobije priliku odigrati koju minutu, ustvrdio je hrvatski izbornik.