Niko Kovač o otkazu: Pričao sam sa Šukerom, ali ništa ne znam!

Ponedjeljak, 07. rujna 2015. 15:21 Napisao/la  SC

Preuzimam odgovornost, ali svi zajedno moramo poraditi na okruženju. Već nakon Norveške vidjelo se da nešto ne štima, rekao je Kovač po povratku u Zagreb


Po povratku iz Norveške izbornik Niko Kovač kratko je prokomentirao događanja u zadnjih 24 sata otkada je njegov mandat na velikoj kušnji. Predsjednik HNS-a Davor Šuker doputovao je u Zagreb zajedno s Kovačom i nekolicinom igrača:

- Pričao sam sa Šukerom, ali ništa ne znam. Nikad se nisam predavao, neću ni sada, preuzimam odgovornost, ali svi zajedno moramo poraditi na okruženju. Već nakon Norveške vidjelo se da nešto ne štima. Ne želim o Milanu, huliganima, svastici ni o oduzetom bodu, ali kod nas je previše toga negativno. Mi smo fantastično, s deset bodova, otvorili kvalifikacije, no i tada su se gurale negativne stvari, rekao je Kovač za goalcom.

Izbornik je nakon utakmice prozvao igrače zbog nezalaganja, Luka Modrić smatra drugačije:

- Ne, nismo imali vremena razgovarati s igračima. Takav je bio raspored da već u hotelu nismo imali vremena razgovarati, jer su igrači morali prema svojim klubovima. Moguće da je Modrić u pravu, ali Norvežani su u tom segmentu bili bolji od nas, zaključuje Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.