Niko Kovač isprobava Bubnjića na lijevom boku, Rebić dokazao kvalitetu

Subota, 24. svibnja 2014. 15:43 Napisao/la  SC

- Sada radimo na sebi, moramo imati svoj sustav i ne opterećujemo se suparnicima. Za Brazil ćemo se pripremati kada stignemo u Brazil, ustvrdio je Kovač

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u petak u Bad Tatzmannsdorf i započela sa završnim pripremama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Nije tajna da se hrvatski nogometaši ugodno osjećaju u Austriji, domaćin ih je iznenadio i tortom na taj način poželivši im sve najbolje u Brazilu. Reprezentacija je ujedno u subotu odradila konferenciju za novinare, Niko Kovač progovorio je o svemu pomalo.

- Dočekali su nas kao prijatelje, ovdje su sjajni uvjeti i hvala organizatorima. Jako se dobro osjećamo ovdje, rekao je Niko Kovač osvrnuvši se na ono što želi ostvariti u Bad Tatzmannsdorfu.

- Ne gubimo vrijeme na terenu, maksimalno smo posvećeni treningu. Najbitnija je vizualizacija, na taj način možemo najlakše prenijeti igračima što od njih tražimo, ustvrdio je Kovač koji se opet osvrnuo na Brazil, Kamerun i Meksiko, protivnike hrvatske reprezentacije na svjetskoj smotri.

- Analizirali smo sve suparnike, znamo kako igraju i što nam je činiti. Sada radimo na sebi, moramo imati svoj sustav i ne opterećujemo se suparnicima. Za Brazil ćemo se pripremati kada stignemo u Brazil, ustvrdio je Kovač koji je nekoliko rečenica posvetio i pojedincima u reprezentaciji.

- Rakitić i Olić su puno igrali. Kod Olića moramo paziti i da ne preopteretimo koljeno. Jelavić je dobio kontinuitet igara u novom klubu, Rebić je pokazao kvalitetu. Testirat ćemo Bubnjića na lijevoj strani, a srećom Vida nije teže ozlijeđen i vratit će se treningu za tri dana, zaključio je Niko Kovač.

Foto Instagram HNS

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.