NEZADOVOLJAN STATUSOM

Nikica Jelavić iznenada otišao iz reprezentacije!

Subota, 11. listopada 2014. 18:17 Napisao/la  SC

Priznajem da me Nikica iznenadio, žao mi je zbog ovakvog raspleta, kaže izbornik Niko Kovač

Nikica Jelavić po dolasku u Vukovar demontrativno je otišao i poručio izborniku Niki Kovaču da više neće nastupati za reprezentaciju.

- Priznajem da me Nikica iznenadio, žao mi je zbog ovakvog raspleta, no prihvaćam naravno njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu mu samo poželjeti sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere, izjavio je izbornik Niko Kovač.

Jelavić je učinio presedan u povijesti hrvatske reprzentacije budući da je otišao dan pred kvalifikacijsku utakmicu protiv Azerbejdžana. Razlog je očigledan, Jelavić je bio nezadovoljan svojim statusom. A postupak je za svaku osudu.

Nešto se čudno događa u reprezentaciji od kada je izbornik Niko Kovač. Nezadovoljnih igrača je uvijek bilo i uvijek će ih biti, ali način na koji su Eduardo, Vukojević i sada Jelavić otiši iz reprezentacije mora zabrinuti čelništvo HNS-a. Kovačevov odnos s očito igračima ne odgovara mentalitetu reprezentacije, koja je desetljećima gradila kult upravo na odnosu prema nacionalnom dresu.

Tko je sljedeći?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.