Nenad Gračan: Svi mladi reprezentativci igraju u svojim klubovima, pritom su važne karike

Utorak, 10. studenog 2015. 17:36 Napisao/la  SC

U-21 hrvatska reprezentacija u srijedu igra protiv San Marina


U-21 hrvatska reprezentacija u srijedu u Šibeniku igra kvalifikacijsku utakmicu protiv San Marina, što je uvertira utakmici protiv Španjolske na Rujevici.

- Vjerujem da će biti dobra atmosfera na utakmici, vrlo bitnoj utakmici u kojoj mi jesmo favoriti, no u sportu se svašta događa. Moramo biti odgovorni i ozbiljni, a onda će neupitna kvaliteta kod naših igrača doći do izražaja. Vjerujemo u nova tri boda, a poslije toga možemo razmišljati o utakmici sa Španjolskom. Ima dosta vlage, teren je mekan, no domaćini će napraviti sve da bude optimalan. Zbog karakteristika naših igrača bitno nam je da ubrzamo igru, da imamo posjed i dobar protok lopte, kaže izbornik Nenad Gračan.

Mateo Kovačić priključit će se mladoj reprezentaciji uoči utakmice protiv Španjolske, svi su pozvani igrači zdravi osim Joze Šimunovića, koji ima problema sa skočnim zglobom.

- Više-manje svi mladi reprezentativci igraju u svojim klubovima, i to igraju dosta, i pritom su važne karike. Veseli nas njihov kontinuitet i ritam, dobri rezultati njihovih klubova u stranim ligama, te u tom smislu ne bi trebalo biti problema, zaključuje Gračan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.