Mateo Kovačić ponovo na terenu, najavio utakmicu protiv Armenije

Nedjelja, 10. rujna 2023. 19:44 Napisao/la  SC
Mateo Kovačić ponovo na terenu, najavio utakmicu protiv Armenije

Uoči utakmice protiv Armenije, izbornik Zlatko Dalić naglasio je sljedeće:

- Vjerujem da će Mateo Kovačić biti spreman, ali ne bude li na sto posto, neće igrati, kazao je izbornik.

- Imao sam malih problema, ali probat ću odraditi zadnji trening do maksimuma, a izbornik će odlučiti, rekao je Mateo Kovačić prije nego što je najavio utakmicu:

- Bilo je teško protiv Armenije prije dvije godine te sada očekujemo isto. Agresivni su, dobro igraju u kvalifikacijama i moramo biti na visokoj razini jer tražimo sva tri boda. Organizirani su u napadu, napadaju s mnogo igrača, a dobri su im i protunapadi. Naravno, moramo biti usredotočeni na sebe i biti najbolji što možemo, kao protiv Latvije. Tada smo išli na sto posto i zato je rezultat bio takav, i to moramo ponoviti, makar nije lako igrati svaka tri dana. Znali smo da je skupina teška i da svi imaju šansu za plasman na EP, pa tako da će i Armenija imati svoju šansu. Igraju dobro i bit će teško protiv njih, pred njihovim navijačima, ali radujemo se takvom izazovu. Dobro se pripremamo i vjerujem da ćemo biti spremni, kazao je Kovačić.

Mateo Kovačić zbog lakše ozljede nije igrao na Rujevici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.