NOVI RIJEČANIN NA POPISU

Matej Mitrović dobio poziv Nike Kovača

Nedjelja, 22. ožujka 2015. 00:08 Napisao/la  SC

Mitrović je peti reprezentativac Rijeke na Kovačevu popisu, daleko iza Rijeke su Barcelona, Inter i Panathinaikos


Stoper Rijeke Matej Mitrović dobio je poziv izbornika Nike Kovača nakon što je Dejan Lovren otpao iz kombinacija za kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveške. Stoper Liverpoola obnovio je ozljedu trbušnog zida, stoji u priopćenju HNS-a.

Mitrović je peti reprezentativac Rijeke na Kovačevu popisu kandidata za utakmicu protiv Norveške, osim Mitrovića pozive su dobili Marin Leovac, Anas Sharbini, Ivan Tomečak i Ivan Vargić. Rijeka je postala klub koji daje uvjerljivo najviše hrvatskih reprezentativaca, daleko iza Rijeke su Barcelona (Rakitić, Halilović), Inter (Kovačić, Brozović) i Panathinaikos (Pranjić, Schildenfeld), koji imaju po dvojicu reprezentativaca. Ostali reprezentativci igraju u različitim klubovima.

Za Rijeku nastupaju petorica od sedam reprezentativaca koji igraju u HNL-u, Dinamo (Pjaca) i Hajduk (Kalinić) daju po jednog reprezentativca.

Budući da su Miral Samardžić (Slovenija) i Marko Vešović (Crna Gora) također dobili pozive, tijekom stanke trener Rijeke Matjaž Kek neće moći računati na čak sedmoricu A-reprezentativaca. Njima treba dodati Josipa Mišića i Josipa Radošević, koji su dobili pozive izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.