LUKA MODRIĆ NAGLAŠAVA

Ne podcjenjujte Hrvatsku u Brazilu!

Nedjelja, 08. prosinca 2013. 15:44 Napisao/la  SC

- Radujem se nastupu na Svjetskom prvenstvu. Naša je skupina teška ali želimo proći u drugi krug, kaže Modrić.

Real Madrid u nedjelju je organizirao konferenciju za novinare na kojoj su nogometaši iznijeli svoje viđenje ždrijeba Svjetskog prvenstva. Među njima bio je i Luka Modrić koji je prokomentirao skupinu s Brazilom, Kamerunom i Mekiskom.

Uz Modrića na konferenciji su o očekivanjima govorili Angel di Maria, Karim Benzema, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo i Marcelo.

- Utakmica protiv Brazila je vrlo posebna jer će biti prva na Svjetskom prvenstvu i to za nas puno znači. Želimo pokazati svoju kvalitetu protiv Brazila koji je jedan od favorita ovog natjecanja, rekao je Luka Modrić.

- Radujem se nastupu na Svjetskom prvenstvu i nadam se da ću suigraču Marcelu otežati posao. Na Brazilu je pritisak. Mi nikada nismo igrali protiv Kameruna, ali imamo se vremena pripremiti. Meksiko je dobra ekipa i naša skupina je teška. Želimo se kvalificirati u drugi krug. Ne podcjenjujte Hrvatsku, igrat ćemo svoj najbolji nogomet, zaključio je Luka Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.